Nespresso ontkalker

Nespresso ontkalker

Voor het ontkalken van uw  nespresso machine heeft u een geschikte ontkalker nodig. Gebruik een middel om te ontkalken die van Nespresso is of die van het merk van uw machine is bijvoorbeeld Krups Magimix Delonghi Sage of Kitchenaid. Zo bent u er zeker van dat u het juiste ontkalkingsmiddel heeft. universele ook zijn er universele ontkalkingsmiddelen

Bestel hier uw ontkalker voor uw Nespresso machines, kies de juiste ontkalker voor uw Merk. Hier kunt  u ook de instructie filmpjes van het ontkalken bekijken.

 

Solute ontkalker

Met de unieke reinigingscapsules van Solute reinig je het binnenwerk en de uitloop van uw Nespresso® machine. De reinigingsformule in de capsules is speciaal door Solute ontwikkeld en geproduceerd. In een koffiemachine blijven koffieresiduen zoals koffievetten, korreltjes koffie en tannine achter. Door regelmatig te reinigen met een Solute capsule voorkom je dat allerlei bacteriën de smaak van de Nespresso negatief beïnvloeden. Het geheim van de perfecte (N)espresso.

De reinigingscapsules zorgen voor een snelle reiniging en zijn veilig, reuk- en smaakloos. Een krachtige, hygiënische reiniging met 1 druk op de knop. Door jouw Nespresso® machine regelmatig te reiningen blijft uw machine in topconditie. Daarmee bent u verzekerd dat de aroma van uw koffie maximaal tot haar recht komen. Biologisch afbreekbaar en eenvoudig in gebruik

Nespresso ontkalker

Delonghi Ontkalker

Voor het behoud van het perfecte kopje koffie en de kwaliteit van uw koffiemachine is het raadzaam om regelmatig uw koffiemachine te ontkalken met de Koffiemachine ontkalker EcoDecalk van De’Longhi. Het houdt uw apparaat in optimale conditie en de smaak van de koffie blijft optimaal behouden.

Naast dat de Koffiemachine ontkalker EcoDecalk 100% ecologisch is, is het ook enorm krachtig tegen kalkaanslag in uw koffiemachine. U ontkalkt eenvoudig en veilig uw Koffiemacine met de ontkalker EcoDecalk.

  • 100% MILIEUVRIENDELIJK
  • KRACHTIGER
  • UNIVERSEEL
Back to top button